Despre mine

Salut,

Fotografia este spațiul unde imaginea, oamenii și sentimentele se contopesc în amintiri ce vor câștiga veșnicia în sufletele voastre. Sunt fotograf de evenimente cu numele. În esență, sunt fotograf de oameni, de suflete. Iubesc frumosul, acea vibrație aparte pe care numai oamenii și arta o pot transmite. Poate de aceea, înainte de a fi fotograf, am ales să fiu profesor de literatură, pentru a-i învăța și pe ceilalți să se descopere, să iubească ceea ce îi face fericiți.

Oamenii care ajung aici caută, de obicei, un fotograf pentru că apreciază amintirile și doresc ca cineva să le ofere fotografii faine de la evenimente din viața lor.

Primul pas a fost făcut și trebuie să-ți mulțumesc că m-ai găsit. Va trebui să ne cunoaștem mai bine pentru că trebuie să avem încredere unul în celălalt.

Fotografia înseamnă pentru mine emoție, pasiune, ambiție și amintiri. Trăiesc mirajul fotografiei, fiind conștient de clipele unice pe care fiecare dintre noi le trăiește.

De aceea, îmi doresc să-ți ofer amintiri frumoase, să readuc clipele petrecute alături de cei dragi la evenimente familiale precum botez, cununie, nuntă sau în zile obișnuite din viața fiecărui cuplu.

Dacă îți plac fotografiile mele, te aștept pentru detalii cu întrebări, propuneri, sperând că ne vom cunoaște și că vom avea o colaborare plăcută.

În plus, dacă dorești, momentele importante pot fi surprinse cu o cameră video în format FULL HD de un colaborator de încredere.
Cu prietenie, Andrei.

error: Continut protejat de drepturi de autor!